Vrba prijal ponuku stať sa trénerom SR, na ťahu je Plzeň

02.03.2012 Celý región

Bratislava 1. marca (TASR) - Čech Pavel Vrba údajne prijal ponuku stať sa trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie. Informáciu priniesol vo štvrtok večer denník SME na svojej internetovej stránke.

Prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik rokoval s trénerom Plzne Pavlom Vrbom pred utorňajším odletom reprezentácie na prípravný zápas do Turecka v jednom z bratislavských hotelov. "S pánom Vrbom sme dohodnutí na podmienkach i na pravidlách. Obe strany to akceptujú. Teraz už záleží iba na Plzni, či ho uvoľní," vyhlásil Kováčik. Vrba podľa neho nemal žiadne špeciálne požiadavky. "Dohodli sme sa veľmi rýchlo, prijal i našu finančnú ponuku."

Podľa sme.sk však jeden zo sponzorov Plzne tlačí na vedenie Plzne, aby Vrba v klube zostal. "Viem to len z médií. Je logické, že nie sú nadšení. Veď Plzeň dosiahla historický úspech," tvrdí šéf zväzu. Kováčik má trpezlivosť a nechce veľmi na Plzeň tlačiť. "Cez víkend hrajú so Spartou. Možno počkáme dve či tri ligové kolá. Nemyslím si, že rokovania budú jednoduché a skončia sa za týždeň. Urobím všetko, aby som Vrbu získal," dodal.
 

Vyberte región